2 MAN + BIL = 700 kr/ timme

Bohagsflytt Göteborg

Experter på Bohagsflytt Göteborg

Bohagsflytt Göteborg är B12 flytt experter på. logga.Bohagsflytt Göteborg är B12 flytt AB experter på. B12 Flytt AB utför alla typer av bohagsflytt Göteborg. Vi flyttar allt från mindre saker till lägenheter eller större hus. Ni bestämmer själva hur mycket eller lite vi skall göra. Vår pålitliga personal är mycket duktig. Vi utför!

  • Bohagsflytt Göteborg.
  • Kontorsflytt i Göteborg och dess närhet.
  • Pianoflytt – flygelflytt.
  • Magasinering.
  • Flyttstädning.

Vi tycker att det är viktigt med en komplett bohagsflytt Göteborg utan att skada möbler och annat. Därför har vi mycket duktig personal, som är svensktalande. Vi  arbetar på utan raster, och all vår personal är grymt starka. Ringer du till B12 Flytt så kommer du till en riktig flyttfirma som kan allt inom flytt.

B12 Flyttfirma för bohagsflytt Göteborg.

Vi hjälper dig – du bestämmer hur mycket : * Vi packar, demonterar, emballerar. * Lastar, transporterar och lossar. * Packar upp, monterar, möblerar. * Vi utför Flyttstädning inom Göteborg med omnejd. * Transport till tippen. * Bärhjälp. * Vi hyr ur respektive säljer flyttlådor och levererar lådorna hem till er gratis ifall ni är kund. * Och till en mindre kostnad,” 150 kr per leverans inom Göteborg, Mölndal, Partille för icke kunder.” * Önskar du packningshjälp kan vi erbjuda professionell hjälp för bästa resultat. Det är kunden som bestämmer hur mycket eller lite vi ska göra. Från första samtalet, till upphängning av tavlor, vi är med hela vägen. Vårt uppdrag är färdigt först när Du är nöjd.

Beställning av bohagsflytt Göteborg!

Vet ni att ni vill anlita oss en speciell dag så är det alltid bra att beställa en flytt genom att ringa eller att maila till oss. Tänk på att vi alltid har mycket att göra tex i slutet på månaden då det är extra många som flyttar då. Men vi försöker alltid att hjälpa er även ifall ni ringer med kort varsel. B12 Flytt AB 0728-40 00 03 (Alla dagar 8,00-23,00)

  • Flytttips!
  • För billigare flytt, hyr en komplett lastbil av oss med chaufför, lastkärror, spännband, bärselar, pianovagn, verktyg och flyttfiltar för att skydda möblerna.
  • Flytta med kompisar och vänner, vi tar endast 550 kr/tim inkl moms, inom Göteborg, utanför Göteborg tillkommer 20kr/mil i diesel.

Vi tackar samtidigt flyttfirmor Göteborg för att dom länkar mellan oss. En mycket bra site där vi har fått mycket jobb genom. Välkommen till B12 Flytt den bästa av det bästa när det gäller bohagsflyttar i Göteborg.

Ring 0728-40 00 03